Kantoorinrichting Meppel

Zijn jouw kantoormeubelen versleten? Of wil je gewoon je hele kantoorinrichting in Meppel opnieuw aanpakken? Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting helpt je graag door jouw volledige kantoorinrichting te verzorgen. Wij denken met je mee, leveren maatwerk en zorgen ervoor dat jouw kantoorinrichting werk-klaar afgeleverd wordt.

Een werk-klaar kantoor met kantoorinrichting in Meppel

Is jouw kantoorinrichting in Meppel verouderd en kan het wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je nieuwe kantoormeubelen nodig om extra werkplekken te faciliteren? Een fijne werkomgeving en comfortabele werkplekken zijn erg belangrijk voor de productiviteit en het werkgeluk van je medewerkers (en van jezelf). Kleinlugtenbeld Kantoor helpt je graag en is expert op het gebied van kantoorinrichting in Meppel.

Met een ruim assortiment aan kantoormeubelen, heb je bij ons genoeg keuze om jouw nieuwe kantoorinrichting uit te kiezen. Van bureaus tot kantinetafels en van vloerbedekking tot verlichting, wij ontzorgen jou van A tot Z. Daarnaast leveren wij onze kantoorinrichting werk-klaar. Dat wil zeggen dat we jouw kantoormeubelen in Meppel leveren en monteren, zodat jij er direct mee aan het werk kan.

Maak nu een afspraak!

of stuur een e-mail naar info@kleinlugtenbeld.eu

Je kantoormeubelen in Meppel zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe kantoorinrichting.

Jouw kantoor compleet naar wens ingericht

Wanneer we het hebben over kantoorinrichting in Meppel, dan betreft het altijd maatwerk. Ieder kantoor is anders en iedere vraag is anders. Waar de één een compleet nieuwe kantoorinrichting of zelfs een volledige projectinrichting wenst, heeft de ander ‘slechts’ een aantal nieuwe ingerichte werkplekken nodig. Ook de vraag van een particuliere klant is vaak heel anders dan die van een zakelijke klant.

Om iedere klant zo goed mogelijk te kunnen helpen, gaan wij altijd eerst in gesprek over de wensen en de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek kunnen wij je in 2D of 3D laten zien hoe de kantoorinrichting eruit gaat zien. Samen verzorgen we jouw kantoorinrichting in Meppel van vloer tot plafond, mits dat de wens is natuurlijk.

Kantoorinrichting volgens de Arbo richtlijnen

Als werkgever ben je verplicht je te houden aan de Arbo richtlijnen tijdens de inrichting van je kantoor. Bij Kleinlugtenbeld Kantoor zijn wij bekend met de Arbo richtlijnen en kunnen we deze ook toepassen wanneer we jouw kantoorinrichting in Meppel verzorgen. Wij zijn geen Arbodeskundige, maar kunnen je voor toetsing wel doorverwijzen naar partijen in ons netwerk.

Jouw kantoorinrichting in Meppel kan volgens de arbo richtlijnen worden geïnstalleerd.

Kantoor- en projectinrichting in Meppel en omgeving

Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting verzorgd al ruim 16 jaar kantoorinrichting voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor complete projectinrichting. Jouw wensen als klant staan voor ons centraal tijdens de kantoor- of projectinrichting in Meppel, maar wij kunnen indien gewenst passend advies geven en meedenken.

 • We beschikken over een transport en montage team voor de levering van jouw nieuwe kantoormeubelen
 • Wij kunnen jouw kantoorinrichting in Meppel volgens de Arbo richtlijnen installeren
 • Indien nodig en gewenst kunnen wij uitleg geven bij de kantoorinrichting
 • Jouw kantoormeubelen in Meppel worden werk-klaar geïnstalleerd
 • Wil je de producten eerst testen? Dan kan dit zowel in onze showroom als bij jou op kantoor (zonder extra toeslag)

Ons kantoor en showroom is gevestigd in Hollandscheveld, vanwaar wij eenvoudig kantoorinrichting in Meppel en kantoorinrichting in heel Drenthe kunnen verzorgen. Je kunt dus ook bij ons terecht als je op zoek bent naar kantoorinrichting in Emmen, kantoorinrichting in Assen of kantoorinrichting in Hoogeveen. Maar hier stopt ons levergebied niet, wij leveren namelijk kantoor- en projectinrichting door heel Nederland en kunnen zelfs in België en Duitsland leveren.

Je complete kantoorinrichting in Meppel laten verzorgen?

Wanneer je je complete kantoorinrichting in Meppel wilt laten verzorgen, of je bent juist op zoek naar een gedeeltelijke kantoorinrichting in de vorm van een paar extra werkplekken, dan ben je bij Kleinlugtenbeld Kantoor aan het juiste adres. Met meer dan 16 jaar aan ervaring in de kantoorinrichtingsbranche verzorgen wij de inrichting van jouw kantoor zorgvuldig en precies naar jouw wensen. Samen maken we een plan en bespreken we de mogelijkheden.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

 • Levering van bijna alle merken
 • Nieuw en gebruikt kantoormeubilair
 • Turnkey / projectinrichting
 • Kantinemeubilair
 • Restaurantmeubilair, horecameubilair
 • Zorgsectormeubilair
 • Vloerbekleding
 • Verlichting
 • Arbo-advies op maat