Kantoorinrichting Hoogeveen

Zien de meubelen in je kantoor er niet meer zo mooi uit als voorheen, heeft je kantoor een verouderde uitstraling of voldoet de inrichting niet meer aan de eisen? Dan helpt Kleinlugtenbeld je graag bij jouw nieuwe kantoorinrichting in Hoogeveen. Samen kiezen we de beste kantoormeubelen voor de ruimte die jij ingericht wilt hebben. Wil je twee of meerdere stoelen uitproberen? Dan kun je vrijblijvend gebruik maken van onze testperiode.

Jouw kantoor weer werk-klaar met kantoorinrichting in Hoogeveen

Als werkgever wil je natuurlijk dat jouw medewerkers elke dag blij naar hun werk gaan, maar ook weer tevreden huiswaarts keren. Dat een werkplek veilig, comfortabel en ergonomisch moet zijn wordt steeds belangrijker, met name op kantoor. Vooral wanneer jouw personeel hier intensief gebruik van maakt, kan goed kantoormeubilair binnen een bedrijf niet ontbreken.

Is jouw kantoorinrichting in Drenthe nodig aan vervanging toe? Je vindt bij Kleinlugtenbeld Kantoor alles op het gebied van kantoormeubilair en kantoorinrichting. Wij kunnen je advies geven over de juiste hoogte van zowel het bureau als de bureaustoel. Daarnaast beschikken we over een eigen transport en montage team, die de producten bij jou kunnen komen leveren en monteren.

Maak nu een afspraak!

of stuur een e-mail naar info@kleinlugtenbeld.eu

Met kantoorinrichting in Hoogeveen kan Kleinlugtenbeld Kantoor jou van A tot Z ontzorgen.

Waarom kiezen voor projectinrichting in Hoogeveen?

Bij kantoor- of projectinrichting in Hoogeveen kijken we altijd eerst naar wat de mogelijkheden zijn in combinatie met jouw wensen. De inrichting van jouw nieuwe kantoor kan van vloer tot plafond geregeld en het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld twee á drie stoelen vooraf te testen. Je kunt de producten testen bij jou op kantoor zonder dat wij hiervoor een extra toeslag rekenen.

Wist je dat het bij Kleinlugtenbeld Kantoor ook mogelijk is om een 2D of 3D tekening te laten maken? Zo kun heb je meteen een goed beeld van hoe jouw nieuwe kantoorinrichting er uit komt te zien. Zowel zakelijke- als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor hun kantoorinrichting.

Gezond en veilig werken met nieuwe kantoormeubelen

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor dragen we met nieuwe kantoormeubelen in Hoogeveen bij aan een vitale werkomgeving. Wanneer jouw medewerkers op kantoor veel werk verrichten van achter hun bureau, is het van belang een comfortabele werkplek te creëren. Doe je dit niet en blijf je gebruik maken van oud en versleten meubilair, dan zullen jouw medewerkers ongemotiveerd raken en eventuele gezondheidsklachten kunnen oplopen.

Arbo-advies op maat

Dat je als werkgever verplicht bent om te zorgen voor de gezondheid van je medewerkers, is een feit. Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting zijn wij geen Arbo deskundige, maar we kunnen je wel een passend advies geven op dit gebied. Wij zijn bekend met de Arbo richtlijnen en kunnen deze indien gewenst toepassen bij de kantoorinrichting in Hoogeveen.

Jouw kantoormeubelen kunnen in Hoogeveen worden bezorgd én gemonteerd.

Kantoorinrichting in Hoogeveen en omgeving

Ben je op zoek naar een partner in projectinrichting in Hoogeveen? Voor zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen kun je gewoon terecht bij Kleinlugtenbeld Kantoor. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie ons aanbod te bewonderen in de showroom nabij Hoogeveen. Ook voor kantoorinrichting in Meppel, kantoorinrichting in Assen, kantoorinrichting in Emmen is Kleinlugtenbeld Kantoor je graag van dienst.

 • Jouw kantoormeubilair wordt door ons geleverd en geïnstalleerd
 • Jouw kantoormeubilair wordt gemonteerd en voorzien van de juiste arbo-instelling
 • Wij geven altijd een passende uitleg over het kantoormeubilair
 • Wij laten geen afval achter waardoor jouw kantoor meteen werk-klaar is

Maar ook buiten Hoogeveen leveren wij kantoor- en projectinrichting. Wij werken door heel Nederland en kunnen zelfs in Duitsland en België leveren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij ook een complete kantoorinrichting in Hoogeveen?

Wil jij een compleet nieuwe kantoorinrichting in Hoogeveen laten verzorgen door Kleinlugtenbeld Kantoor? Of juist een gedeelte inrichting? Met meer dan 16 jaar ervaring in de kantoorinrichtingsbranche ben je bij ons aan het goede adres. Graag kijken we samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw kantoor.

Maak vrijblijvend een afspraak of kom eens langs in onze showroom in Hollandscheveld. Je kunt hier in alle rust een groot deel van ons assortiment bekijken en testen. Heb je een vraag over één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag antwoord op al je vragen.

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

 • Levering van bijna alle merken
 • Nieuw en gebruikt kantoormeubilair
 • Turnkey / projectinrichting
 • Kantinemeubilair
 • Restaurantmeubilair, horecameubilair
 • Zorgsectormeubilair
 • Vloerbekleding
 • Verlichting
 • Arbo-advies op maat