Kantoorinrichting Emmen

Jouw kantoor is meer dan alleen een mooi visitekaartje: het is ook een plek die prettig en comfortabel moet zijn voor jouw werknemers. Als jouw kantoormeubilair versleten is, wordt het dus hoog tijd deze te vervangen. Door Kantoorinrichting in Emmen uit te besteden aan Kleinlugtenbeld Kantoor krijgt het kantoor weer echt wat het nodig heeft. Wij beschikken over een eigen transport en montage team die ervoor zorgen dat jouw meubilair vakkundig wordt geleverd.

Kantoorinrichting in Emmen van vloer tot plafond

Bij een kantoorinrichting in Emmen komt meer kijken dan je denkt. Zo moet er rekening worden gehouden met de indeling, de functionaliteit en of het meubilair past de wensen van jou en je personeel. Met onze kennis en kunde op het gebied van kantoormeubelen kunnen we jouw kantoor in Emmen echt weer een nieuw leven inblazen. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Dan kiezen wij een aantal producten uit die passen bij jouw situatie die je vrijblijvend mag testen tijdens onze testperiode.

Jouw nieuwe kantoorinrichting en kantoormeubelen in Emmen uitbesteden aan Kleinlugtenbeld Kantoor en Projectinrichting? Dan maak je automatisch gebruik van deze voordelen:

 • Kleinlugtenbeld Kantoor levert jouw nieuwe kantoorinrichting werk-klaar
 • Je kunt een aantal producten naar keuze testen zonder extra toeslag
 • Door ons ruime assortiment vind je gegarandeerd iets dat aansluit op jouw wensen en eisen
 • Kleinlugtenbeld Kantoor denkt graag met je mee en kan je adviseren op het gebied van kantoorinrichting en de Arbo richtlijnen

Maak nu een afspraak!

of stuur een e-mail naar info@kleinlugtenbeld.eu

Met kantoorinrichting in Emmen wordt jouw kantoor door Kleinlugtenbeld Kantoor in een nieuw jasje gestoken.

Wij richten je kantoor altijd in op maat

Dat ieder soort kantoor vraagt om een andere aanpak, is een feit. Zo kun je bijvoorbeeld enkel een nieuw bureau of nieuwe bureaustoel nodig hebben, een complete werkplek voor een nieuw personeelslid of zelfs een volledige projectinrichting. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor hun kantoorinrichting in Emmen. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? We kijken graag samen met jou naar wat past bij jou en je medewerkers. Wist je dat we jouw toekomstige kantoorinrichting ook in 2D of 3D kunnen uittekenen? Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Arbo-advies

Op een goede werkplek met de juiste kantoormeubelen kunnen medewerkers gezond en veilig hun werk doen. Met comfortabele, ergonomische bureaustoelen en een in hoogte verstelbaar bureau bijvoorbeeld kunnen jouw medewerkers productief te werk blijven gaan. Door jarenlange ervaring in de kantoorinrichting branche kunnen wij jou wel een passend advies arbo-advies geven, maar wij zijn geen Arbo deskundige. Voor toetsing verwijzen we je graag door naar partijen in ons netwerk.

Een fijne en comfortabele werksfeer creëren, ook daar draagt kantoorinrichting in Emmen aan bij.

Projectinrichting in Emmen en de rest van Nederland

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel, een compleet nieuwe werkplek of totale projectinrichting, Kleinlugtenbeld Kantoor helpt je graag verder. Ons kantoor is gevestigd in Hollandscheveld, waar je ook onze showroom vindt. Wij leveren niet alleen alles op het gebied van kantoorinrichting in Drenthe, maar ook in de rest van Nederland.

Wist je dat je voor zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen bij Kleinlugtenbeld Kantoor terecht kunt? Met onze expertise kunnen we jou een passend advies geven voor een nieuwe of tweedehands kantoorinrichting in Meppel, kantoorinrichting in Assen of kantoorinrichting in Hoogeveen.

Kleinlugtenbeld Kantoor: alles voor uw kantoorinrichting in Emmen

Jouw kantoor gedeeltelijk of volledig laten inrichten door een professioneel bedrijf? Kleinlugtenbeld Kantoor staat bekend als een ervaren partner in de kantoorinrichting branche die oplossingsgericht te werk gaat. Kleinlugtenbeld Kantoor denkt graag mee over hoe je jouw kantoor het meest efficiënt ingericht kan worden. Maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon eens langs in onze showroom, wij staan graag voor je klaar.

Heb je vragen over één van onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je al producten bij ons hebt afgenomen en je hebt hier nog een vraag of opmerking over, zijn we je graag van dienst.

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

 • Levering van bijna alle merken
 • Nieuw en gebruikt kantoormeubilair
 • Turnkey / projectinrichting
 • Kantinemeubilair
 • Restaurantmeubilair, horecameubilair
 • Zorgsectormeubilair
 • Vloerbekleding
 • Verlichting
 • Arbo-advies op maat