Kantoorinrichting Assen

Heb je een extra werkplek nodig voor een nieuw personeelslid? Of is je hele kantoorinrichting in Assen aan een opfrisbeurt toe? Kleinlugtenbeld Kantoor is expert op het gebied van kantoorinrichting en weet wat jouw kantoor nodig heeft. Van vloer tot plafond en van bureaustoel tot vergadertafel, wij denken met je mee en leveren jouw nieuwe kantoorinrichting werk-klaar.

Complete ontzorging van jouw kantoorinrichting in Assen

Wie een kantoor in te richten heeft, moet aan veel dingen denken. Je wilt comfortabele werkplekken creëren in een fijne omgeving voor jezelf en je medewerkers. Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting kan jou van A tot Z ontzorgen op het gebied van jouw kantoorinrichting in Assen. Wij bieden een ruim assortiment aan kantoormeubelen en kantoorinrichting en beschikken over een eigen transport en montage team.

Wanneer je jouw kantoorinrichting en kantoormeubelen in Assen door Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting laat verzorgen, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je kantoorinrichting in Assen kan van vloer tot plafond worden geregeld
 • Je kunt de producten testen bij jou op kantoor zonder extra toeslag
 • Je hebt keuze uit een ruim assortiment, waardoor er altijd iets is dat aansluit op jouw wensen
 • Kleinlugtenbeld levert de kantoorinrichting werk-klaar
 • Wij denken met je mee en kunnen je adviseren op het gebied van de kantoorinrichting en de Arbo richtlijnen

Maak nu een afspraak!

of stuur een e-mail naar info@kleinlugtenbeld.eu

Kantoorinrichting in Assen omvat alles wat je nodig hebt op kantoor.

Maatwerk projectinrichting in Assen

Kantoorinrichting is altijd maatwerk. Waar de één ‘slechts’ een aantal extra werkplekken wil faciliteren voor nieuwe medewerkers, is de ander op zoek naar complete projectinrichting. Zowel zakelijke- als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor hun kantoorinrichting.

Wanneer wij jouw kantoor- of projectinrichting in Assen uitvoeren, dan gaan we altijd eerst met jou in gesprek over de wensen en de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij in 2D of 3D laten zien hoe jouw nieuwe kantoorinrichting eruit gaat zien, zodat je hier een duidelijk beeld van hebt. Vervolgens bespreken we hoe de levering en montage plaats gaat vinden en voeren we de klus met veel passie voor je uit.

Arbo-advies

Een goede werkplek is een werkplek die volgens de Arbo richtlijnen is opgebouwd. Een werkgever is verplicht deze richtlijnen te volgen bij het inrichten van een kantoor. Als expert op het gebied van kantoorinrichting kunnen wij je uitstekend advies geven op het gebied van de Arbo richtlijnen, maar wij zijn geen Arbo deskundige. Voor toetsing kunnen wij je doorverwijzen naar partijen in ons netwerk.

Een goede werkplek kan met de juiste kantoormeubelen in Assen gerealiseerd worden.

Kleinlugtenbeld Kantoor: kantoorinrichting in Assen en omgeving

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting sta jij als klant centraal. Wij denken met je mee en kunnen je passend advies geven vanuit onze expertise. Met meer dan 16 jaar ervaring in de kantoorinrichtingsbranche, zit je bij ons altijd goed. Ons kantoor is gevestigd in Hollandscheveld, waar je ook onze showroom vindt. Vanuit hier kunnen wij eenvoudig kantoorinrichting in Drenthe, maar ook in de rest van Nederland faciliteren.

Jouw kantoor- of projectinrichting in Assen door ons laten verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als je op zoek bent naar kantoorinrichting in Meppel, kantoorinrichting in Emmen of kantoorinrichting in Hoogeveen kun je bij ons terecht.

Hulp nodig bij je kantoorinrichting in Assen?

Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting is expert op het gebied van alle soorten kantoorinrichtingen. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres als je jouw kantoorinrichting in Assen wilt aanpakken. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs bij onze showroom in Hollandscheveld om de wensen en mogelijkheden te bespreken. In onze showroom kun je een groot deel van ons assortiment bekijken en testen.

Heb je vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder.

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

 • Levering van bijna alle merken
 • Nieuw en gebruikt kantoormeubilair
 • Turnkey / projectinrichting
 • Kantinemeubilair
 • Restaurantmeubilair, horecameubilair
 • Zorgsectormeubilair
 • Vloerbekleding
 • Verlichting
 • Arbo-advies op maat