Kantoorinrichting Drenthe

Kan jouw kantoorinrichting in Drenthe wel een opfrisser gebruiken? Zitten de bureaustoelen niet meer lekker of ben je zo uitgegroeid dat je meer werkplekken moet faciliteren? Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting helpt je graag jouw kantoor weer een fijne plek te maken voor jou en je medewerkers. Wij denken met je mee, leveren alles werk-klaar en zorgen ervoor dat je ontzorgt wordt van A tot Z.

Kantoorinrichting in Drenthe: ontzorging van A tot Z

Een goed ingericht kantoor is niet zomaar een samenstelling van een paar bureau’s, kasten en bureaustoelen in een ruimte, het gaat veel verder dan dat. De balans tussen een fijne werkplek en een fijne omgeving moet er zijn om optimaal te werk te kunnen gaan. Is (een gedeelte van) jouw kantoormeubilair kapot en versleten? Dan is het belangrijk dit te vervangen. Bij Kleinlugtenbeld Kantoor bieden wij een ruim assortiment aan kantoormeubelen en kantoorinrichting, waarmee je jouw kantoor weer een fijne plek maakt. Denk hierbij aan:

 • Bureau’s
 • Bureaustoelen
 • Opbergmogelijkheden, zoals roldeurkasten
 • Vergadertafels
 • Kantine tafels en stoelen
 • Balies
 • Wachtkamer bankjes

Naast kantoormeubilair denken wij ook verder als het aankomt op jouw kantoorinrichting in Drenthe. Zo kun je bij ons eigenlijk voor alles, van vloer tot plafond, terecht. Wij kunnen je adviseren en denken met je mee om jouw kantoorinrichting echt bij jou te laten passen. We beschikken over een eigen transport en montage team, waardoor wij de producten zelf kunnen leveren en komen monteren. Hierdoor is alles werk-klaar en hoef je niet meer zelf aan de slag.

Kantoorinrichting in Drenthe is altijd maatwerk.

Maak nu een afspraak!

of stuur een e-mail naar info@kleinlugtenbeld.eu

Kantoor- en projectinrichting in Drenthe is altijd maatwerk

Ieder kantoor of project is anders en vraagt om een andere aanpak. Zo kan jouw wens voor kantoormeubelen in Drenthe bestaan uit een werkplek voor een paar van je nieuwe medewerkers, terwijl een ander een heel kantoor opnieuw wilt laten inrichten. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor hun kantoorinrichting. Onze projecten lopen dan ook flink uiteen qua aantallen en wij helpen iedereen met evenveel passie, of je nu 10 of 50 stoelen nodig hebt.

Wij leveren niet zomaar een bureaustoel of bureau, maar kijken echt samen met jou naar wat er bij jou en je medewerkers past. We bespreken samen jouw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, ook in 2D of 3D uittekenen hoe het eruit komt te zien zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Arbo-advies op maat

Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van je werknemers, in alle aspecten die met het werk te maken hebben. Een goede, comfortabele en ergonomische werkplek is daarbij een belangrijke factor. Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting zijn wij geen Arbo deskundige, maar we kunnen je wel advies geven op dit gebied. Wij zijn bekend met de Arbo richtlijnen en kunnen deze indien gewenst toepassen bij de kantoorinrichting in Drenthe.

Wij zorgen ervoor dat jouw kantoorinrichting in Drenthe van vloer tot plafond geregeld wordt.

Kantoorinrichting in Drenthe en de rest van Nederland

Kleinlugtenbeld Kantoor is gespecialiseerd op het gebied van alle soorten kantoorinrichtingen. Ons eigen kantoor bevindt zich in Drenthe, waardoor je ons uitstekend kunt inschakelen voor jouw kantoorinrichting in Hoogeveen, je kantoorinrichting in Meppel, je kantoorinrichting in Assen of je kantoorinrichting in Emmen. Wij kunnen hier snel schakelen en je kunt gemakkelijk bij ons langskomen voor een afspraak.

Maar ook buiten Drenthe leveren wij kantoor- en projectinrichting. Wij werken door heel Nederland en kunnen zelfs in Duitsland en België leveren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar een gedeeltelijke of volledige kantoorinrichting in Drenthe? Dan zit je bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en projectinrichting altijd goed. Wij bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie en heten je dan ook van harte welkom bij ons op kantoor. Hier kun je ook meteen een groot gedeelte van ons assortiment bekijken en testen. Maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon eens langs tijdens onze openingstijden, wij staan altijd voor je klaar.

Heb je vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je al producten bij ons hebt afgenomen en je hebt hier nog een vraag of opmerking over, horen wij het graag en helpen wij je graag verder.

Waar kunnen wij u van dienst mee zijn?

 • Levering van bijna alle merken
 • Nieuw en gebruikt kantoormeubilair
 • Turnkey / projectinrichting
 • Kantinemeubilair
 • Restaurantmeubilair, horecameubilair
 • Zorgsectormeubilair
 • Vloerbekleding
 • Verlichting
 • Arbo-advies op maat