Elektrisch verstelbaar

De laatste jaren worden zit-sta bureaus steeds populairder op de werkvloer. De hoogte verstelbare bureaus geven de werknemer de vrije keuze om het werk staand of zittend uit te voeren en dragen daarmee bij aan een gezondere werkomgeving. Ook kunnen ze worden gebruikt voor flexibele werkplekken, zodat de bureaus geschikt zijn voor mensen met verschillende lengtes. Zit-sta tafels zijn er in twee vormen: bureaus met een slinger die handmatig op de goede hoogte kunnen worden gezet en tafels die door middel van een motor en een paneel elektrisch versteld kunnen worden.

Lees verder

Elektrisch verstelbare hoek opstelling

Elektrisch verstelbare hoek opstelling

Een hoekbureau elektrisch verstellen in hoogte? Ja dat is mogelijk met dit frame. 

Lees verder

Duo bench elektrisch verstelbaar

Duo bench elektrisch verstelbaar

Naast het feit dat een duo bureau minder ruimte inneemt in uw kantoor, kan een 2 persoons bureau uitermate praktisch zijn om efficiĆ«nt te werken. De geluidsdempende bureauschermen zorgen tevens voor privacy op uw werkplek.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Basic uitvoering

Elektrisch verstelbaar basic

De DKB Basic behoord net als de DKB Pro tot de top van het TOPMERK DEKABE.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Pro uitvoering

Elektrisch verstelbaar Pro

De DKB Pro behoord net als de DKB Basic tot de top van het TOPMERK DEKABE en heeft door zijn extra dikke pootstel van 8x8 cm !! een industriƫle uitstraling en is tevens extra stabiel.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Ultradjust E2

Elektrisch verstelbaar Ultradjust E2

Bekijk nu onze E2 Ultradjust! Deze bureautafel kan worden gezien als de wat grotere broer van de Ultradjust E1. Verstelbaar naar beneden tot 61cm en naar boven tot 130cm Voldoet de Ultradjust aan alle kernmerken om te voldoen aan de randvoorwaarden van een compleet ergonomisch bureau.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Hola

Bureau elektrisch verstelbaar Hola

De HOLA elektrische zit/statafel is ons nieuwste ergonomische bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen.