Werkstoelen

Onze werkstoelen zien er misschien eenvoudig uit, maar ze dragen op maar liefst twee manieren bij aan een productieve werkomgeving: ze ondersteunen bij het flexibel uitvoeren van verschillende werkzaamheden en stimuleren een actieve zithouding!

Lees verder

Loketstoelen

De MAX is een fantastische alleskunner, waar klein en groot ergonomisch op kan zitten werken, met een zeer royale zit en rug van PUR met ventilatiegleuven. Een voorgevormde lendesteun en een zitting met drukvermindering voor de benen. De MAX is overal inzetbaar. Hoogte verstelbare armleggers zijn optioneel.


Lees verder

Taboeretten

De RH taboeret is al dan niet verrijdbaar, met een mooie beuken houten zitting. Waar groot en klein op kan zitten voor diverse werkzaamheden en activiteiten. Deze alleskunner is onverwoestbaar. De RH160 taboeret kan in de onderwijsomgeving, zorgsector, productiesector, magazijnen, werkplaatsen, kantooromgeving worden gebruikt.


Lees verder

Stahulpen

De ST stahulp is een klassieker en heeft in de jaren zijn sporen verdiend. Een vertrouwde vormgeving voor een goede ondersteuning bij staand werken. De ST100 stahulp is comfortabel, omdat de zitting kan meedraaien en de onderrug wordt ondersteund. De ST100 kan in de productieomgeving, magazijnen, werkplaatsen, markt, winkels en kantooromgeving worden gebruikt.


Lees verder

Zadelkrukken

De PK is een zadelkruk met hoogwaardige PUR, waar klein en groot ergonomisch op kan zitten werken. De kruk zorgt voor een gezonde houding van de rug, omdat het bekken wordt gekanteld. Leverbaar met vele compatible accessoires, waaronder een instelbare rug. De PK160 zadelkruk kan in de zorg-, onderwijs-, kantoor-, productieomgeving en in laboratoria worden gebruikt. Optioneel uitvoerbaar af fabrikant met rug van PUR. Maar is ook leverbaar met een zitting in zwart kunstleder zonder meerprijs.


Lees verder

Werkstoelen

De MAX is een fantastische alleskunner, waar klein en groot ergonomisch op kan zitten werken, met een zeer royale zit en rug van PUR met ventilatiegleuven. Een voorgevormde lendesteun en een zitting met voor de benen druk vermindering. De MAX is overal inzetbaar. Hoogte verstelbare armleggers en diverse wielen zijn optioneel.