Kohl

Ergonomische stoelen van KÖHL

Sinds 1976 heeft KÖHL zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van ergonomisch hoogwaardige, en ecologisch doordachte bureau- en vergaderstoelen. Onze filosofie is duurzame productkwaliteit, de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt en milieu verantwoordelijke productieprocessen. Veel gerenommeerde klanten in Duitsland en in heel Europa vertrouwen op deze competentie: Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL.

Wij staan voor ergonomie

Ergonomisch en ontspannen zitten is in harmonie met de mens. Immers, ergonomie vereist, naast goed zitten, een holistische kijk op de mens. De samenwerking met gebruikers en ergonomie-experts, van bijvoorbeeld de IGR, garandeert ergonomische zitoplossingen. Tot ergonomische hoogtepunten behoren o.a. de KÖHL AIR-SEAT voor dynamisch zitten, de KÖHL lendensteun (KBS®) en kwalitatief hoogwaardige schuimvulling voor een optimaal zitcomfort.

Wij denken modulair

Ons constant uitgebreide assortiment is ontworpen voor een lange levensduur en is gemaakt volgens het modulaire principe met steekverbindingen. De modulaire elementen bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan modellen en Mogelijkheden, maar zorgt er ook voor dat al onze stoelen op lange termijn kunnen worden aangepast aan de wensen van de gebruik(st)er. Hiermee wordt de duurzaamheid van onze producten nog verder vergroot.

Wij leveren kwaliteit

"Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL". Onze stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige, gerecycelde en emissiearme materialen en worden geproduceerd op een duurzame en milieuvriendelijke manier. In onze eigen productie wordt nog veel liefdevol handwerk verricht om de stoelen te vervaardigen. Permanente kwaliteitscontroles en certificeringen volgens strikte richtlijnen vervolledigen onze kwaliteitsnormen.

Wij houden van mooi design

Met het juiste gevoel voor markt- en designtrends en het werken met gerenommeerde productontwerpers, creëren we aantrekkelijke designproducten die internationale erkenning hebben ontvangen. Voor de tweede keer hebben we de "Red Dot Award", de internationale prijs voor hoge ontwerpkwaliteit, en voor de vierde keer de "Benelux Office Product Award" en de "German Brand Award" gewonnen. Creatief design in combinatie met ergonomische functionaliteit en innovatieve materialen maakt ons onderscheidend.