Roldeurkast 72,5x120x43cm.

Roldeurkast Dekabe afmeting H72,5xB120xD43cm. incl. 1 legbord

Leverbaar in de kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs, aluminium en wit, Standaard geleverd met 1 lateraal legbord, Afm. H72,5xB120xD43 cm. Hoogwaardig geheel gelaste constructie, Kast voorzien van kunstof-roldeuren, Afsluitbaar d.m.v. cilinderslot (2 sleutels).

Opties:
- extra legbord
- uittrekbaar hangmappenframe
- uittrekbare opberglade
- uittrekbare raadpleegplank

Door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal is de kast erg stevig, terwijl de kunststof roldeuren juist soepel in de kast rollen. Standaard heeft deze roldeurkast een breedte van 120 cm en is de kast verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit. Hierdoor past de kast altijd mooi bij je bureau of andere meubels. Daarnaast is de kantoorkast uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels) en is de prijs op internet inclusief 1 legbord. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Deze lage roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad, zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!