Roldeurkast 198x120x43cm.

Roldeurkast Dekabe afmeting H198xB120xD43cm. incl. 4 legborden

Leverbaar in de kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs, aluminium en wit, Standaard geleverd met 4 laterale legborden, Afm. H198xB120xD43 cm. Hoogwaardig geheel gelaste constructie, Kast voorzien van kunstof roldeuren, Afsluitbaar d.m.v. cilinderslot (2 sleutels).

Opties:
- extra legbord
- uittrekbaar hangmappenframe
- uittrekbare opberglade
- uittrekbare raadpleegplank

Onze roldeurkasten bestaan uit een geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal met kunststof roldeuren. Standaard heeft deze hoge roldeurkast een breedte van 120 cm en is de kast verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium en wit. Hierdoor past de kast altijd mooi bij je bureau of andere meubels. Daarnaast is de kantoorkast uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels) en is de prijs op internet inclusief 4 legborden. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!