Roldeurkast 105x120x43cm.

Roldeurkast Dekabe afmeting H105xB120xD43cm. incl. 2 legborden

Leverbaar in de kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs, aluminium en wit, Standaard geleverd met 2 laterale legborden, Afm. H198xB120xD43 cm. Hoogwaardig geheel gelaste constructie, Kast voorzien van kunstof roldeuren, Afsluitbaar d.m.v. cilinderslot (2 sleutels).

Opties:
- extra legbord
- uittrekbaar hangmappenframe
- uittrekbare opberglade
- uittrekbare raadpleegplank

De opbergkast is stevig door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal en afsluitbaar met kunststof jaloezie├źn. De kast is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium en wit en uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels).
Deze middelhoge roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad, zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de kantoorkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!