Bureauschermen

Kleinlugtenbeld kantoor- en projectinrichting biedt oplossingen voor akoestische problemen in elke ruimte. Wij leveren akoestische panelen van goede kwaliteit met een duurzaam karakter. Daarbij kijken we naar de wens van onze klant en verzorgen waar nodig maatwerk. Wij kennen het product als geen ander en zorgen samen met u voor de ideale oplossing voor uw ruimte: stijlvol, duurzaam en functioneel.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Pro uitvoering

Elektrisch verstelbaar Pro

De DKB Pro behoord net als de DKB Basic tot de top van het TOPMERK DEKABE en heeft door zijn extra dikke pootstel van 8x8 cm !! een industriƫle uitstraling en is tevens extra stabiel.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Ultradjust E2

Elektrisch verstelbaar Ultradjust E2

Bekijk nu onze E2 Ultradjust! Deze bureautafel kan worden gezien als de wat grotere broer van de Ultradjust E1. Verstelbaar naar beneden tot 61cm en naar boven tot 130cm Voldoet de Ultradjust aan alle kernmerken om te voldoen aan de randvoorwaarden van een compleet ergonomisch bureau.

Lees verder

Elektrisch verstelbaar Ultradjust E1

De E1 Ultradjust is een ergonomisch bureau dat elektrisch verstelbaar is en voldoet aan de normen van ergonomisch. Het bureau is verstelbaar tot een hoogte van maximaal 120cm en tot een laagte van 71cm. Omdat men zelf met de Ultradjust zijn of haar bureau kan afstellen is er op lange duur minder sprake van klachten van medewerkers omtrent een onjuiste houding.


Lees verder

Elektrisch verstelbaar Hola

Bureau elektrisch verstelbaar Hola

De HOLA elektrische zit/statafel is ons nieuwste ergonomische bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen. Door middel van 2 motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer en de afgeronde voet is niet alleen stabiel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een aanwinst voor ieder modern kantoor!