Gewoon, de goedkoopste kantoorinrichter van Nederland

Alt-Text

Verlichting

Bij ons kunt u terecht voor een zeer grote collectie verlichting, hierbij valt te denken aan diverse inbouwarmaturen, opbouwarmaturen, downlighters, spots, ledverlichting, waterdichtearmaturen, floodlights, pendelarmaturen, TLverlichting T5, rail en opbouwstralers, enz. Ook is er de mogelijkheid om een lichtplan te laten maken. Tevens kunnen wij ook de complete montage voor u verzorgen.

 

 

Klokarmaturen en Industrieel

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en Projectinrichting kunt u terecht voor diverse soorten klokarmaturen en industrieel. Natuurlijk hebben wij meerdere soorten en diverse maten in de collectie zitten dan hier wordt getoond.

Inbouw TL Armaturen

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en Projectinrichting kunt u terecht voor diverse soorten inbouw TL armaturen. Natuurlijk hebben wij meerdere soorten en diverse maten in de collectie zitten dan hier wordt getoond.

Downlights en Spots

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en Projectinrichting kunt u terecht voor diverse soorten downlights en spots. Natuurlijk hebben wij meerdere soorten en diverse maten in de collectie zitten dan hier wordt getoond.

Opbouw- en Pendelarmaturen

Bij Kleinlugtenbeld Kantoor- en Projectinrichting kunt u terecht voor diverse soorten opbouw- en pendelarmateuren. Natuurlijk hebben wij meerdere soorten en diverse maten in de collectie zitten dan hier wordt getoond.