Gewoon, de goedkoopste kantoorinrichter van Nederland

Alt-Text

Dealerschap Dataflex

Opnieuw zijn wij weer verheugd u te kunnen vertellen dat wij vanaf nu ook dealer zijn geworden van Dataflex.

De producten van dataflex bestaan uit diverse ergonomische-artikelen. Hierbij valt te denken aan: monitorarmen, lcd-steuen, tft-steunen, cpu-houders,


Monitorarmen


Combo's

Notebook armen


AV oplossingen


TVmotions
TVmotions is een revolutionair muurbeugel systeem waarbij de gebruiker de flatscreen televisie in elke gewenste positie kan zwenken en neigen. Teruggevouwen tegen de muur in de HOME positie, meet dit baanbrekende product slechts 60 (!) mm in diepte. Het zo dicht mogelijk tegen de muur monteren van een flatscreen televisie betekent niet langer meer dat de flexibiliteit, om vanuit elke hoek van de kamer televisie te kijken, verloren gaat.


Bureau accessoires
In hedendaagse kantooromgevingen is het moeilijk de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Deze mensen hier ook houden en ze de gereedschappen aan te reiken om hun werk zo aangenaam mogelijk te maken is dan ook cruciaal. Wanneer iemand blootgesteld wordt aan lange uren monotoon werk, zoals bijvoorbeeld typen of e-mailen kan RSI of CANS optreden. Dataflex Bureau Accessoires is een groep gereedschappen, welke ontworpen zijn om daar waar nodig, druk te verlagen in zeer uiteenlopende werkomgevingen. De bureau accessoires minimaliseren ziekteverzuim door hun gebruikers maximaal te ondersteunen.

CPU oplossingen


PC beveiliging


Kabelmanagement
Niemand is gediend van de, bij het bureau rondzwervende kabels waar men vervolgens overheen kan struikelen. Fatsoenlijk kabelmanagement voorkomt dit niet alleen, het kan zoveel meer. Wanneer de data en elektriciteitskabels op de juiste manier weggewerkt of gebundeld zijn, zijn werkplekken gemakkelijker schoon te maken, waardoor stof niet de kans krijgt zich te nestellen. Hierdoor wordt de kans op brand gereduceerd, systemen lopen sneller voor een langere periode en ze kunnen beter beheerd worden door het IT personeel. Ook krijgt het kantoor globaal een nettere indruk. Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor de Dataflex Kabelmanagement oplossingen.

Printerkappen
Dataflex biedt verschillende oplossingen voor printerkappen. Zoals een akoestisch afgeschermde behuizing nodig voor matrix printers. Welke de herrie die door deze printers wordt gegenereerd drastisch omlaag brengen. Of een printerkap welke u beschermt tegen tonerstof en andere schadelijke fijn stof deeltjes . Wij zijn al meer dan 25 jaar vooraanstaand producent van deze specifieke printer oplossingen en kunnen u daarom als geen ander van een zo goed mogelijke oplossing voorzien.

LAN stations
Dataflex bied drie verschillende typen LAN stations: Ecoline, onze meest betaalbare LAN oplossing; Pro, de meest uitvoerige en complete LAN management oplossing. En dan is er nog ThinLine, ons meest recent, zeer compacte LAN station, gebaseerd op LCD monitor gebruik. Alle series bieden verschillende modellen, kleuren en/of configuraties. 

Vloermatten
Door het gebruik van Dataflex Stoelmatten op tapijt en harde vloeren kan men deze vloeren beschermen tegen krassen, sporen en slijtageplekken veroorzaakt door de stoelwielen. Stoelmatten bevorderen ook de mobiliteit van de stoel, waardoor het gemakkelijker wordt rond de werkplek te manoeuvreren.